Lees hieronder mijn verschenen blogs

Van alle vragen die ik binnen krijg, schrijf ik om de zoveel tijd een blog. Je kunt de al mijn blogs hier terug vinden. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er een nieuwe blog verschijnt, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief die eens per maand uitkomt door mij een mailtje te sturen naar caroline@elpaco.nl of stuur mij een what's app op 06-11370378

Met welke problemen kan je als volwassene terecht bij El Paco

Binnen El Paco ga ik samen met mijn cliënt op zoek naar het antwoord op het vraagstuk waarmee iemand komt. Daarbij is ieder lid van het gezin welkom. Ouders weten mij goed te vinden voor hun kinderen. Hulp voor hen zoeken en vragen is vaak makkelijker dan voor hen zelf. Maar de taak om een goede ouder en partner te zijn en daarnaast ook op je werk en in je sociale leven goed te functioneren is een hele hoop. Lopen we allemaal niet op 1 van de vlakken wel eens tegen de lamp?

Vaak leven we ons leven op de automatische piloot. Maar waarom doe je wat je doet en voel je wat je voelt? Vaak weet je het zelf niet. En dat maakt het zo lastig om je gedrag te veranderen, of beter met je emoties om te gaan. Je hebt eerst inzicht nodig in je eigen situatie, je eigen gedrag, gedachten en gevoelens. Pas dan kun je de vinger op de zere plek leggen. Om vervolgens die zere plek aan te pakken.

Natuurlijk kunnen er ook dingen gebeuren die zoveel stress met zich meebrengen, dat je ook fysieke klachten krijgt. Dan raak je helemaal verder van jezelf af.

De keuze om hulp te zoeken voelt vaak als een grote stap. Maar maak hem eens kleiner. Als je besluit dat je meer uit het leven wilt halen, alleen je weet niet hoe? Zo klein kan het al zijn. Daar zijn geen elle lange sessies voor nodig. Wel de moed om de stap te zetten, het geloof dat als je bij het oude blijft je krijgt wat je gewend bent te krijgen, maar als je wel met jezelf aan de slag gaat, het leven je weer kan toelachen. En verdient niet iedereen het om het leven vol te leven!

"Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven is" - Loesje