Lees hieronder mijn verschenen blogs

Van alle vragen die ik binnen krijg, schrijf ik om de zoveel tijd een blog. Je kunt de al mijn blogs hier terug vinden. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er een nieuwe blog verschijnt, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief die eens per maand uitkomt door mij een mailtje te sturen naar caroline@elpaco.nl of stuur mij een what's app op 06-11370378

Hoe kan paardencoaching jou helpen?

Allereerst is het mooie van een paard dat hij geen oordeel over je heeft en leeft in het hier en nu. Een veilige omgeving dus om inzichten te krijgen over jezelf en te oefenen met die inzichten. Het paard geeft je ter plekke feedback! De oefeningen die we tijdens een sessie doen zijn simpel en altijd naast een paard.

Of je nu bang voor paarden bent of niet, het werken met een paard maakt dat je buiten je comfort zone komt op dat moment. En doordat je buiten je comfort zone bent, val je terug op gedrag wat je kent en wat het dichtste bij jouw natuur ligt. Vaak wordt in de sessie een patroon zichtbaar van gedrag wat je ook vertoont op je werk of in je privéleven.

Het mooie van het werken met een paard is dat je gelijk het geleerde in de praktijk kunt brengen, door het te oefenen met het paard.

Wat voeg ik dan nog toe zal je denken. Ik als coach zorg ervoor dat er een (emotioneel) veilige omgeving is, ik de juiste vragen stel en de juiste oefeningen aanreik, weet wanneer ik door moet vragen en weet wanneer het tijd is om te stoppen. Kortom, alle vaardigheden die een goede coach dient te hebben.

En dat niet alleen. Als coach neem ik ook mezelf mee in een sessie. Daarom is het belangrijk dat je ook met mij een goede klik voelt. Vandaar dat ik altijd een gratis kennismaking aanbied.

Daarnaast heb ik natuurlijk inzicht in het kuddegedrag van paarden, inzicht in paarden communicatie en het welzijn van paarden, allemaal dingen belangrijk om de veiligheid en het welzijn van zowel het paard als jou te kunnen waarborgen.

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden wat paardencoaching voor jou kan betekenen, dan nodig ik je van harte uit om het zelf te ervaren. Neem contact met me op voor een afspraak.